Olen ehdolla eduskuntaan!

Olen ehdolla eduskuntaan!

21.9. minut nimettiin virallisesti ehdolle eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiirissä. Lähdin ehdolle, sillä koen, että osaamistani ja kuuntelevaa tapaani kohdata muita ihmisiä tarvitaan.

 

Tärkeimmät teemani ovat:

Turvallisempi maailma suomalaisille – ja kaikille muillekin.

Eduskuntaan tarvitaan nyt ymmärrystä Venäjästä, turvallisuudesta ja kansainvälisestä politiikasta. Nato-jäsenyyden myötä on aika tiivistää yhteistyötä pohjoismaihin ja Baltiaan. Samalla on kannettava globaalia vastuuta, sillä turvallisuusuhat noudattavat yhä harvemmin pelkkiä valtioiden rajoja

 

Luodaan kestävä hyvinvointivaltio.

Vahvistetaan nuorten työllisyyttä ja tasapainotetaan hyvinvointivaltion turvaamiseksi. Ikäihmisistä huolehtiminen ei ole mikään taakka, vaan yhteiskunnan arvovalinta ja velvollisuus. Perustulo kokeilun jatkaminen ja laajentaminen tulee toteuttaa ensi eduskuntakaudella.

 

Pysäytetään ilmastonmuutos ja luontokato!

Kuluva vuosikymmen on viimeinen tilaisuutemme ilmastonmuutoksen hillitsemiselle. Kielletään fossiilista kulutusta edistävä mainonta, tiukennetaan Suomen hiilineutraaliustavoitetta ja luodaan uusia rahoitusmalleja vihreän siirtymän edistämiseksi myös tavallisissa kotitalouksissa.

 

Voit tukea kampanjaani olemalla mukana tukiryhmässä, lahjoittamalla tai kannustavilla ajatuksilla. Haluan näyttää, että jopa 2020-luvulla vaalit on mahdollista voittaa yhteistyöllä ja nostamalla muita ylöspäin. Tule mukaan!

Julkaistu 22.09.2022, Santeri Leinonen

Jag kandiderar i riksdagsvalet!


Seuraava teksti

Mitä ajatella Natosta?


Edellinen teksti

Tekninen toteutus: Tommi Korpelainen

Valokuvat: Jussi Leinonen ja Iida Tukeva

© 2021 Santeri Leinonen